Über uns

Über unseren Shop

Ton Liontarion ist ein Online-Shop mit Sitz in IJsselstein. Wir beginnen mit der Herstellung von Lederprodukten seit 2020. Seitdem versuchen wir stets, unseren Kunden Lederaccessoires von höchster und bester Qualität anzubieten.

De maker achter Ton Liontarion

Hallo, ik ben Jason. Ik ben de maker van alle lederen accessoires, de webshop en eigenlijk alles wat te maken heeft met het bedrijf. Ik heb namelijk geen personeel in dienst en ik doe alles zelf. Ik ben dus een echt zelfstandig ondernemer maar voor mij is Ton Liontarion nooit een bedrijf geweest maar een leuke hobby, een manier om te creëren en ook een manier om mijn creativiteit te kunnen uiten.

Het ontstaan van Ton Liontarion

Toen ik 16 jaar was had ik op YouTube een filmpje gekeken over iemand die een lederen portomonee had gemaakt. "Ik wil dit ook doen!" is het eerste wat er in mij rond ging zonder enig begrip te hebben voor het vakmanschap zelf. Een paar dagen later na dat ik wat onderzoek heb gedaan had ik iets bedacht: "Ik koop wat mooie gereedschappen en ik ga een riem voor mijn vader maken".

Enige poos later (wat voor mijn gevoel een eeuw duurde) had ik de riem af. Ik was er ontzettend blij mee ookal zag het er niet heel mooi uit. Ik ging naar mijn vader toe en gaf hem mijn zelfgemaakte cadeau.

Ik vind het werk zo leuk, dat ik er mee verder wilde gaan. Ik had eindelijk iets te doen wat eeuwen duurden maar op één of andere manier toch mijn ongeduldige vervullingen kon voldoen. Sinds die dag heb ik nog steeds geen vinger los kunnen laten.

Nummer der Handelskammer: 86066625
Umsatzsteuer-Identifikationsnummer: NL004185308B20